facebook2LinkedIn IN Icon 25px
De Timmervrouw vindt het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom overleggen we vooraf, maar ook tijdens het werkproces regelmatig met u.

Kenmerkend voor onze aanpak is:
- nauwkeurigheid
- oog voor detail
- meedenken aan praktische en mooie oplossingen

De Timmervrouw werkt in 5 heldere stappen:
Stap 1: luisteren, kijken en inventariseren

Als we voor u aan het werk gaan, nemen we eerst de tijd om te luisteren naar uw wensen. Misschien weet u al precies wat u wilt of wilt u ons laten meedenken over handige en mooie oplossingen.
We kijken naar de stijl van het huis, zodat de aanpassingen of verbouwingen een geheel worden met de rest van het huis.

Stap 2: offerte

De plannen die in stap 1 zijn besproken, werken we uit tot een offerte. Hierin staat duidelijk omschreven wat De Timmervrouw voor u gaat doen en voor welk bedrag. Zo weet u precies wat u krijgt. Bent u het eens met de offerte, dan kunt u deze tekenen en retourneren. Daarna plannen we de werkzaamheden samen met u in.
De Timmervrouw is lid van de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK). Dit geeft u als klant extra zekerheid en garantie.

Stap 3: aan het werk

We voeren de werkzaamheden op de afgesproken dagen voor u uit. Tijdens de werkzaamheden laten we regelmatig de voortgang zien, zodat u op de hoogte blijft en we zo nodig kunnen bijsturen. Het kan zijn dat we tijdens het uitvoeringstraject in overleg tot andere of betere oplossingen komen. Als dit extra kosten met zich meebrengt, zoals materiaalkosten, dan overleggen we dit altijd eerst met u.

Stap 4: afronden en opleveren

In de laatste fase van de werkzaamheden ronden we nauwkeurig af: we kitten alles af, zetten houtwerk in de (grond)verf en ruimen netjes op. Vervolgens lopen we samen met u langs het werk om te kijken of u tevreden bent.

Stap 5: klus geklaard!

Bent u helemaal tevreden over het werk, dan ontvangt u van ons een factuur. Bij grote trajecten ontvangt u vooraf en tijdens het project deelfacturen in verband met de aanschaf van de materialen.
Zijn er eventuele nieuwe werkzaamheden dan plannen we die samen met u in.


Duurzame oplossingen

Wij maken graag duurzame oplossingen waar u nog lang van kunt genieten. Heeft u na verloop van tijd een vraag of een opmerking over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, neem dan gerust contact met De Timmervrouw op. We lossen het graag op of denken met u mee over een oplossing.