facebook2LinkedIn IN Icon 25px
6. eindresultaatIneke werd mij aangeraden door de installateur. Bij de eerste afspraak gaf Ineke meteen aan dat ze voor kwaliteit gaat en daardoor niet perse de goedkoopste is. Ik ben heel blij dat ik desondanks de opdracht toch aan haar heb verstrekt.

badkamerVlak voor het kopen van ons nieuwe huis hebben wij besloten een aantal ramen en kozijnen te laten vervangen en een oubollige wc-ruimte en badkamer te laten renoveren door Ineke. Het hele traject is op exceptionele wijze uitgevoerd.

schuur Alice te HarenIneke heeft een prachtige en superstevige schuur gebouwd in mijn tuin.

IMG 6734 1000 x 750Wij zijn enthousiast over De Timmervrouw. Ze werkt zeer precies en heel netjes. En wat ze uitbesteedt, zoals stucen en schilderen, wordt door vaklui, die Ineke zelf uitkiest, gedaan.

IMG 5666 450 x 600In ons pas gekocht huis wilden we veel veranderen en vernieuwen. Renovatie van de badkamer en het toilet. In de woonkamer, keuken en hal het nodige stuc- en schilderwerk en in de bijkeuken een vlizotrap naar de vliering. Daar kwamen nog de nodige aanpassingen aan de elektra en cv (o.a. een aantal nieuwe radiatoren) bij.

6. eindresultaatOp aanraden van vrienden contacteerden we Ineke voor een kleine verbouwing. We wilden de eenvoudige metalen balustrade aan onze vide op de eerste etage vervangen door een glaswand die opengeschoven kon worden, zodat we de vide ook als een aparte ruimte konden gebruiken, zonder daarbij het open karakter en de verbinding met de woonkamer te verliezen.

keuken gereedIneke is een vakvrouw die prettig in de omgang is en haar afspraken altijd nakomt.

1Ik ben zeer tevreden over Ineke, De Timmervrouw.

1. huis bij koopDe Timmervrouw verstaat haar vak en werkt samen met een aantal vaklieden waarmee zij tot excellente resultaten komt.

IMG 4355 675 x 900Elke keer waren we zeer tevreden met het resultaat. Ineke gaat voor 'het moet góéd zijn', geen 7 maar minstens 8.5 of meer, afhankelijk van de mogelijkheden. We hebben veel vertrouwen gekregen in haar kennis, vaardigheden en inzet! Ze weet een goede sfeer te creëren met de eventuele hulp- zzp'ers, aan wie ze dezelfde hoge eisen stelt. Een volgende klus die we niet zelf willen/ kunnen? Voor ons is het Ineke! Van harte aanbevolen.

IMG 3701 450 x 600Ik ben zeer tevreden over haar werkzaamheden, het overleg, de offerte en het afronden van haar werkzaamheden. Iedere dag douche ik met plezier in mijn mooie nieuwe badkamer, met dank aan Ineke, De Timmervrouw. Wanneer je haar website leest, maakt ze waar wat er staat. Na haar eerste bezoek werden de afspraken en de voorwaarden van haar werkzaamheden door Ineke op papier gezet. Ik wist zodoende wat ik kon verwachten, erg prettig.

gereed 2Binnen de geplande tijd is onze badkamer veranderd van oud met schrootjes naar nieuw, strak en mooi. We zijn er erg blij mee en bevelen iedereen die een verbouwing wil doen Ineke van harte aan. Ze is nauwkeurig, werkt netjes en komt haar afspraken na, een echte timmerman."

gereed 3Ineke heeft met ons meegedacht en ons geadviseerd. Daarna heeft ze alles heel mooi, strak en netjes uitgevoerd, en passant ook de kapotte muur en vloer gerepareerd.
We zijn er iedere dag weer blij mee. Grappig detail: Ineke veegt iedere dag de vloer, voordat ze naar huis gaat.

IMG 2307 675 x 900De werkzaamheden zijn vakkundig, snel en netjes uitgevoerd. De communicatie was meer dan uitstekend. We hebben een zeer gezellige week gehad en het resultaat van de verbouwing is prachtig geworden. Wij kunnen zondermeer, naast de prijs- kwaliteitverhouding, de professionaliteit van De Timmervrouw aanbevelen.'

eindresultaat  807 x 1077We zijn blij dat we voor De Timmervrouw hebben gekozen. We zijn blij met het resultaat van de verbouwing, het is erg mooi geworden. De buren waren ook erg enthousiast en hebben haar gebeld voor een zelfde soort klus."

foto voordeur 918 x 1632Altijd als iemand mij vraagt of ik iemand ken, zeg ik: "De Timmervrouw - die doet het anders, beter en praat met je over hoe de klus uitgevoerd moet worden". Dus naast de makelaar heeft ze er een tipgever bij."