facebook2LinkedIn IN Icon 25px
IMG 5666 450 x 600In ons pas gekocht huis wilden we veel veranderen en vernieuwen. Renovatie van de badkamer en het toilet. In de woonkamer, keuken en hal het nodige stuc- en schilderwerk en in de bijkeuken een vlizotrap naar de vliering. Daar kwamen nog de nodige aanpassingen aan de elektra en cv (o.a. een aantal nieuwe radiatoren) bij.

Wie: Fokke en Anneke, Engelbert
Soort werk: Interne verbouwing

Bij De Timmervouw was dit hele project in goede handen. Er werd met ons meegedacht over wat we wilden en bovendien gaf ze ons heldere suggesties over hoe het allemaal zou kunnen. Veel voerde ze zelf uit en voor het stucwerk, installatie- en schilderwerk schakelde ze andere vaklui in.
De uitvoering verliep prima, want Ineke coordineerde alles: het bestellen en het leveren van het materiaal; de inzet van de andere vakmensen. Volgens een duidelijk tijdschema werden de werkzaamheden verricht.
Over het resultaat zijn we erg tevreden. Alles is naar wens gerealiseerd en het ziet er allemaal fraai en goed afgewerkt uit, dankzij het vakvouw/man-schap van Ineke en haar collega's.

< Terug naar overzicht