facebook2LinkedIn IN Icon 25px
foto voordeur 918 x 1632Altijd als iemand mij vraagt of ik iemand ken, zeg ik: "De Timmervrouw - die doet het anders, beter en praat met je over hoe de klus uitgevoerd moet worden". Dus naast de makelaar heeft ze er een tipgever bij."

Wie: Peter de Jonge, Eyssoniusstraat te Groningen.
Soort werk: Interne verbouwing en een nieuwe houten opbouw op de keuken.

"In het laatste kwartaal van 2012 heb ik een jaren-30 woning gekocht. Het was me wel duidelijk dat er wel heel veel aan moest gebeuren. Binnen no time moest ik de mensen vinden die me hier goed bij zouden kunnen helpen. De makelaar gaf me de tip: praat eens met Ineke, de Timmervrouw.
Dat heb ik gedaan. Vanaf het eerste moment heb ik goede gesprekken gehad over de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Een heldere presentatie ook van wat alles zou gaan kosten. Belangrijk voor mij als huizenkoper met een bepaald budget.

Tijdens de verbouwing werd ik alleen maar bevestigd in mijn keuze. Naast haar vakwerk heeft Ineke de juiste mensen om zich heen verzameld die andere zaken kunnen uitvoeren. Een voorbeeld is de stukadoor. Maar hetgeen waar ik als opdrachtgever nog wel het meest blij mee was tijdens de verbouwing, was het meedenken en voorbereiden/ informeren over de consequenties van keuzes.

In de periode van verbouwen kwamen we van alles tegen. Teveel eigenlijk. Ook keuzes waar verschillende prijskaartjes aan vasthingen. Ineke was iedere keer heel erg goed in staat om juist de diverse keuzes en gevolgen aan mij voor te leggen. Ook de voor- en nadelen daarvan. Daardoor was ik steeds in staat om ook op dat moment die keuze te maken.

Nooit een opdracht geven en dan gewoon uitvoeren. Altijd goed overleg over wat dat dan inhield en of er mogelijk nog alternatieven waren die of beter of goedkoper zouden zijn.

Daar zit ook de onderscheidende waarde van Ineke. Naast vakwerk geeft ze de opdrachtgever inzicht. Inzicht in de mogelijkheden, maar ook de bijbehorende kosten. Niet domweg een klus uitvoeren. Nee. kwalitatief goed uitvoeren met de wensen en budget van de klant in gedachten.

< Terug naar overzicht