facebook2LinkedIn IN Icon 25px
gereed 2Binnen de geplande tijd is onze badkamer veranderd van oud met schrootjes naar nieuw, strak en mooi. We zijn er erg blij mee en bevelen iedereen die een verbouwing wil doen Ineke van harte aan. Ze is nauwkeurig, werkt netjes en komt haar afspraken na, een echte timmerman."

Wie: Familie Hut
Waar: Zuidlaren
Soort werk: Verbouwing badkamer

"Omdat we in 2002 een nogal ingrijpende verbouwing van ons huis hebben meegemaakt en de badkamer toen niet hebben aangepakt -iets wat achteraf dus niet zo handig was- hebben we begin 2013 besloten om het project badkamer
aan te pakken. Onze badkamer is geheel inpandig en er komt geen daglicht binnen; dit wilden wij ook graag veranderen.

'Iets anders' was onze wens, het liefst met daglicht, maar hoe pak je zoiets aan.

Begin mei 2013 hebben we overleg met Ineke gehad, ze gaf erg duidelijk aan wat wel en niet mogelijk was. Voor het daglichteffect is toen besloten om een tube te plaatsen waardoor het daglicht via spiegels etc. gevangen wordt. Het effect van zo'n tube is echt verbazingwekkend, overdag hoeft het licht nooit meer aan! Een aanrader voor elke (inpandige) ruimte waar meer licht gewenst is.

Op 21 mei 2013 is Ineke gestart met de verbouwing, de trap werd met een beschermlaag afgeplakt en al snel was er van onze oude badkamer weinig meer over. Tussentijd hebben we steeds overleg gehad en we werden iedere dag op de hoogte gehouden over het verloop van de verbouwing.

< Terug naar overzicht