facebook2LinkedIn IN Icon 25px
6. eindresultaatOp aanraden van vrienden contacteerden we Ineke voor een kleine verbouwing. We wilden de eenvoudige metalen balustrade aan onze vide op de eerste etage vervangen door een glaswand die opengeschoven kon worden, zodat we de vide ook als een aparte ruimte konden gebruiken, zonder daarbij het open karakter en de verbinding met de woonkamer te verliezen.

Wie: Maarten en Sara, G. Bakkerstraat te Groningen
Soort werk: Afsluiten vide door aluminium schuifpui met glazen balkonhek

De samenwerking met Ineke heeft de goede commentaren die we al hadden gehoord nog ver overtroffen. Niet alleen zijn we heel blij met het eindresultaat, ook de samenwerking gedurende het hele proces was een erg fijne ervaring. Van in het begin heeft Ineke met ons meegedacht en verschillende mogelijk problemen en opties onder de aandacht gebracht. Zou de bestaande draagbalk het extra gewicht wel aankunnen? Wilden we een volledige glaswand, of toch ook een stuk onderaan in een dichte constructie? Gingen we voor hout, of was aluminium toch niet een handiger materiaal gegeven dat het makkelijker moduleerbaar was en de hele constructie uiteindelijk toch op de eerste etage gemonteerd moest worden? Allemaal afwegingen die we vermoedelijk niet (zonder haar input) hadden kunnen maken, en die haar duidelijk onderscheiden van andere aannemers die de dingen al snel als gegeven beschouwen.
De uitvoering van het werk verliep erg vlot en gestructureerd. Ineke aarzelt niet om voor wat meer gecompliceerde klussen gekwalificeerde hulp in te schakelen, en de samenwerking met deze mensen gaat erg vlot. Er wordt hard en efficient gewerkt, maar toch is er tussendoor ook plaats voor een kwinkslag en een grap, en een leuke babbel bij de (schaarse) koffiepauzes. Ook mooi en bijzonder: wanneer de klus geklaard is, heb je niet het idee dat er vaklui aan het werk geweest zijn in je huis, want alles is netjes opgeruimd en schoongemaakt.
Alles tezamen: een erg fijne ervaring, en een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is!

< Terug naar overzicht