facebook2LinkedIn IN Icon 25px
badkamerVlak voor het kopen van ons nieuwe huis hebben wij besloten een aantal ramen en kozijnen te laten vervangen en een oubollige wc-ruimte en badkamer te laten renoveren door Ineke. Het hele traject is op exceptionele wijze uitgevoerd.

Wie: Adrian en Natasha, Paterswolde
Soort werk: badkamer- en wc- renovatie


Iedereen kent wel verhalen over aannemers die beloften doen en deze zelden volledig kunnen realiseren. Met Ineke is deze ervaring heel anders. De gemaakte afspraken en beoogde datum van oplevering is tot op de dag gerealiseerd. Kleine tegenslagen in de planning haalt zij in en is doortastend in haar communicatie met de leveranciers en onderaannemers (stukadoor, installateurs) waardoor je als klant volledig ontzorgd wordt.
En het resultaat is werkelijk fantastisch. Haar oog voor detail is evident in hoe ieder afgekort stukje tegel of hoekje hiervan is afgewerkt. Werkelijk nergens in de ruimte kun je de uitvoerders betrappen op een binnenbochtje om tijd te winnen. Het is alsof zij de ruimte voor haar eigen huis heeft gemaakt en dat maakt de ervaring zo bijzonder. En de mooiste bonus die ons zo gelukkig maakte tijdens de verbouwing, is dat zij aan het einde van iedere dag het huis zo netjes achterliet.
Zodat wij thuis regelmatig zeggen: "Wij wonen vanaf nu het liefst in onze nieuwe badkamer en wc!"

< Terug naar overzicht